Miért minket válasszon?

INFORMÁCIÓÁRAMLÁS

Minden humán területen zajló tevékenység/szolgáltatás, illetve a kiszolgálás minősége a rendelkezésre álló információk minőségétől, aktualitásától függ. Akkor vállalható fel - és várható el a maximális teljesítmény (gyors, pontos, szakszerű és udvarias kiszolgálás), ha az ezt biztosító munkatársak minden szükséges információval naprakészen rendelkezhetnek. Ennek ismeretében kiemelkedő jelentőségűnek tartjuk, így hangsúlyt fektetünk arra, hogy tudatosan, szervezetten gazdálkodjunk az információkkal - és biztosítsuk a folyamatos megosztást-áramoltatást. Ennek eszköze az átgondolt, kölcsönösen jól működő kapcsolattartás.

KAPCSOLATTARTÁS

Mind az előkészítés, mind a tényleges szolgáltatás idején szükséges, hogy az együttműködésben a Felek között élő összeköttetés legyen. A helyzetnek, témának megfelelő szintű, és kompetenciákkal bíró munkatársak kapcsolatát kell megteremteni a Profield Munkaerő-kölcsönző Kft. és Megbízóink oldaláról egyaránt. A jól működő HR kapcsolat szakmai kialakítása, szervezési, irányítási folyamatainak során - és a tevékenység ellátása alatt folyamatosan - lesz szükség az egymással együttgondolkodni kész szakemberek, vezetők közös munkájára.

EGYÜTTMŰKÖDÉS, FEEDBACK

Túl az alapvető információáramlás biztosításán az átfogó - stratégiai szintű - és a napi feladatok, problémák, szakmai kérdések megoldáshoz szükséges megteremteni egy rugalmasan „önműködő” munkafolyamatot. Ennek része a proaktív kapcsolat az információt az ügyfelek felé szolgáltató - és az információkkal rendelkező szakterületek kommunikációja.

Mindezeket összegezve elmondható, hogy ha a szakmai, szervezeti kérdéseket közösen hangoljuk, megteremtjük a közös nevezőket, és körültekintően előre gondolkodva végezzük az operatív teendőket - minden alap adott ahhoz, hogy Partnereink stratégiai jelentőségű emberi erőforrás menedzsmentjét az elvárt legmagasabb színvonalon alakítsuk ki, és szolgáljuk ki megfelelő minőségű munkaerővel akár hosszú távon, akár időszakos jelleggel.