Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés lényege, hogy a kölcsönzés keretében foglalkoztatott munkavállaló nem kerül a kölcsönvevő cég állományába, hanem a munkavállaló a kölcsönbeadó céggel köt munkaszerződést, és a szerződése alapján a kölcsönvevő munkáltatónál végzi el munkáját. A Prohuman 2004 Kft., mint kölcsönbeadó cég részt vesz a toborzási-kiválasztási folyamatban, majd fontos szerepet vállal a munkaviszony létesítésekor is. A munkaszerződés megkötése, a munkaügyi adminisztráció, a bérszámfejtés és a bérek kifizetése is a kölcsönbeadó céghez tartozik. A munkavállaló ettől függetlenül a partnercégünknél végzi a napi munkát.

Sajátossága, hogy a hagyományos munkaviszonnyal szemben három fél (munkavállaló – kölcsönvevő – kölcsönadó) jogviszonyára épül. A két munkáltató – kölcsönbeadó és kölcsönvevő között – a munkáltatói felelősségek megoszlanak, ezt a törvény és a munkaszerződés szabályozza.

FONTOS RÉSZLETEK:
  • A munkavállaló minden esetben a kölcsönbeadó cég, azaz a Prohuman 2004 Kft. alkalmazásában áll.
  • A Prohumán 2004 Kft. szolgáltatásai az Álláskeresők/Munkavállalók felé minden esetben díjmentesek.
  • A törvény szerint 5 évig lehet munkaerő-kölcsönzés keretében dolgozni. A munkaerő-kölcsönzés kiváló lehetőség arra, hogy munkaszerződéses munkajogviszony keretében akár rövidebb, akár hosszabb távra a munkavállaló munkát vállaljon.
  • Tévhit, hogy a munkaerő-kölcsönzés során kizárólag időszakos munkákat kínálunk. Munkáink 80%-a hosszú távú, folyamatos munkalehetőséget takar.
HOGYAN KERÜLHET KAPCSOLATBA VELÜNK?

Az állásajánlatokra történő jelentkezés általában telefonon, e-mailben zajlik. Emellett irodánk ügyfélszolgálata lehetőséget nyújt arra, hogy az álláskeresők személyesen adják le önéletrajzukat, esetleg konkrét lehetőségekről személyesen érdeklődjenek.