Cégbemutatkozás

Cégbemutatkozás

Prohuman csoport

Támogatást és megoldást kínálunk HR kérdésekben.

2004-es megalakulásunk óta az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy a lehető leghatékonyabb megoldásokat biztosítsuk a minket megbízó munkaadók és leendő munkatársaik kölcsönös, hosszú távú együttműködéséhez.
Tív évnyi munkánk ért be 2015-ben, amikor Magyarország piacvezető HR-szolgáltatójává váltunk. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően azóta is tartjuk piacvezető pozíciónkat.

Egy cég munkaerejének biztosítása nagy felelősség. Meggyőződésünk, hogy ezt a feladatot csakis lelkiismeretes ügyfélkiszolgálással és széles körű szakmai tapasztalat birtokában érdemes végezni.

Egyetlen profitorientált cég sem engedheti meg magának, hogy nyereségét a HR eméssze fel – éppen ezért csak olyan megoldásokkal foglalkozunk, melyek megbízóink számára is kimutatható anyagi előnyöket biztosítanak.

Széles tevékenységi spektrumunknak köszönhetően több mint 700 ügyféllel dolgozunk együtt különböző iparágakból, akiknek teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó munkaerő kölcsönzésről-és közvetítésről, komplex toborzási folyamatokról, cafetéria szolgáltatásokról, munkaügyi és bérszámfejtési szolgáltatásokról, megváltozott munkaképességhez kapcsolódó programokról, esetleg nyugdíjasok vagy diákok foglalkoztatásáról.

A Prohuman toborzási ágazata révén többek között évente közel 12.000 főállású- és 500 megváltozott munkaképességű munkavállalót támogatunk a megfelelő munkahely megtalálásában. A Prohuman csoport tagjaként a Prohuman Diákmunka évente 5.000 diák számára segít a munkaerőpiacra való beilleszkedésben, és mutat karrierutat számukra.

Célunk, hogy leányvállalataink révén nemzetközi szinten is folytassuk munkánkat. Jelenleg  Szlovéniában és Romániában is meghatározó piaci szereplők vagyunk.